Το Δικηγορικό Γραφείο «ΛΕΩΝΙΔΑΣ Γ. ΠΑΠΠΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» λειτουργεί με έδρα την Καβάλα, παρέχοντας εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες στους πελάτες του τόσο σε δικαστικό όσο και σε συμβουλευτικό επίπεδο (διαπραγματεύσεις, εξώδικη υποστήριξη) στην πόλη της Καβάλας αλλά και σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

 

Το Γραφείο μας εργάζεται πάντα με στόχο την άμεση και ουσιαστική επίλυση των διαφορών, με σεβασμό στον πελάτη και στις ανάγκες του. Σε συνεργασία με τους πελάτες ιεραρχούμε τις προτεραιότητες, αποφασίζουμε από κοινού για την στρατηγική που θα ακολουθηθεί, θέτουμε τους στόχους και προσπαθούμε να τους υλοποιήσουμε πάντα με γνώμονα την διασφάλιση και ικανοποίηση των συμφερόντων των εντολέων μας.

 

Είναι πολύ βασικό να γνωρίζει ο κάθε εντολέας ότι η υπόθεσή του είναι ξεχωριστή για τον νομικό του σύμβουλο και δεν αποτελεί απλώς έναν ακόμη φάκελο. Ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζει το γραφείο μας κάθε υπόθεση αποδεικνύει ότι εμείς τον εντολέα τον αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα και έχουμε κοινούς στόχους τους οποίους επιτυγχάνουμε μαζί.

 

Η φιλοσοφία μας είναι η δεοντολογία, η υπευθυνότητα, η υψηλή ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών και ο σεβασμός απέναντι στον πελάτη, τα συμφέροντα του οποίου, εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό νομικό τρόπο. Αυτό που διακρίνει το δικηγορικό μας γραφείο και το έχει καθιερώσει στην εκπροσώπηση των κάθε είδους υποθέσεων των πελατών μας, είναι η παροχή υψηλού επιπέδου νομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών με στόχο την επιτυχημένη έκβαση των υποθέσεών τους.

 

Το Δικηγορικό Γραφείο «ΛΕΩΝΙΔΑΣ Γ. ΠΑΠΠΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» αποτελεί συνέχεια Δικηγορικού Γραφείου που ιδρύθηκε το 1972 από τον πρώην δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω Γεώργιο Λ. Παππά, ο οποίος διετέλεσε επί 35ετία και πλέον νομικός σύμβουλος στο Ι.Κ.Α. Καβάλας. Άσκησε μαχόμενη δικηγορία στο χώρο των αστικών, εμπορικών, εταιρικών, τραπεζικών, ποινικών υποθέσεων στην πόλη της Καβάλας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Σήμερα, συνεχιστές αυτής της πορείας είναι ο γιος του δικηγόρος Λεωνίδας Γ. Παππάς.